Lokale opticien weer winnaar met Beter Zien marketing tools

Vanaf 15 november presenteert Beter Zien voor de Nederlandse vakopticiens een nieuw exclusief kwaliteitsmerk om zich beter te kunnen onderscheiden (van de ketens) en preciezer oogcomfort aan de consument te bieden!

 

Beter Zien is het label om de zelfstandige vakopticien meer marketing- en inkoopslagkracht te geven in de strijd om de gunst (en omzet) van de consument. Beter Zien biedt zijn aangesloten vakopticiens uitgebreide marketingtools waarmee optimaal
gebruik wordt gemaakt van alle mogelijkheden die anno 2013 nodig zijn: een website, een store locator app, landelijke turn key marketingcampagnes, huis-aan-huisbladen en ruime mogelijkheden voor lokale marketingondersteuning met behoud van eigen identiteit voor de aangesloten opticien.

 

Met het geheel nieuwe en hoogwaardige Beter Zien HD-glas krijgt de consument preciezere glazen (tot 0,125) en daarmee dus meer kijkcomfort, terwijl dit niets duurder is! Dit Duitse kwaliteitsglas is alleen bij de Beter Zien vakopticien verkrijgbaar die deze aanmeet door middel van een speciaal verstrekte aanmeettool.

 

beterzien2

 

Voor het 2e kwartaal van 2013 zal ook de Beter Zien HD-contactlens verkrijgbaar zijn. Deze contactlens garandeert meer draagcomfort voor de klant. Met de lancering van de HD-contactlens komt er uiteraard ook een lijn hoogwaardige contactlensvloeistoffen  onder het Beter Zien merk op de markt met meer marge voor de bij Beter Zien aangesloten vakopticien.

 

Beter Zien gaat landelijke dekking bieden aan de consument en biedt haar aangesloten vakopticiens exclusiviteit door per (deel)gemeente één vakopticien tot de Beter Zien familie toe te laten. Deze regionale exclusiviteit garandeert de juiste aandacht voor de deelnemende vakopticien.

 

Kortom: de Beter Zien vakopticien heeft de inkoopwapens en de marketing ‘bite’ die nodig is om de strijd met de ketens aan te kunnen gaan en te winnen.

 

Bekijk hier de brochure.