Luxottica investeert groots

Zonnebrillen zijn uitgegroeid tot ware fashion accessoires en horen dan ook thuis in modemagazines. Luxottica pakt het groots aan en investeert dit voorjaar in vijf zonnebrillenspecials in topmagazines met een gezamenlijke oplage van ruim 500.000 stuks.

In de Beau Monde, Grazia, Glamour, JAN en Marie Claire prijken in april en mei specials waarin de nieuwste zonnebrillen op speelse en fashionable wijze onder de aandacht worden gebracht bij de lezeressen. Elke special is in samenspraak met een fashion editor tot stand gekomen omdat zij de interesses van de lezeressen het best kennen. Het resultaat zijn vijf vrolijke, zomers ogende specials die de lezeressen op speelse wijze informeren over d?? trends van dit seizoen, vari??rend van spiegelglazen en pasteltinten tot aan prints. Hieronder enkele sneak peeks van de specials.

lux5

??

Achtereenvolgend pagina’s uit de JAN, Grazia en Beau Monde

??

Luxottica denkt met u mee
Luxottica vindt het belangrijk om continu mee te denken met haar klanten en tools te ontwikkelen ter bevordering van de doorverkoop. Met een gezamenlijke oplage van 500.000 stuks verwacht Luxottica dat de specials in de zomermaanden zullen resulteren in extra traffic naar uw winkel.

Getoonde modellen

Graag deelt Luxottica met u welke modellen er zijn gebruikt per magazine, klik hier voor een overzicht. Wanneer u wenst kunt u voor een inkoopafspraak contact opnemen met uw vertegenwoordiger, klik hier voor de contactgegevens.

De verschijningsdata van de magazines vindt u hieronder.

lux6

Vragen?
Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Luxottica, te bereiken op telefoonnummer 023-3031500.