Luxottica lanceert Tiffany-collectie

“Luxottica Group introduceert de splinternieuwe Tiffany eyewearcollectie van Tiffany & Co., met daarin optische monturen en zonnebrillen die ge??nspireerd zijn op Tiffany”s diamanten en zilveren ontwerpen.
Tiffany doet fantastische dingen en past perfect in ons portfolio,” aldus Antonio Miyakawa, executive vice president van Luxottica. “In Amerika is het merk supersterk en ook in Azi?? scoort het bijzonder goed. In een aantal landen wereldwijd groeit Tiffany gestaag, dus voor ons is deze samenwerking een geweldige gelegenheid onze sterke distributie in zowel de VS en Azi?? als andere landen in te zetten. ”
“We beschermen het imago van Tiffany optimaal, maar kennen tegelijkertijd de Tiffany-vrouw,” vertelt Jon King, executive vice president van Tiffany & Co. “We weten wie zij is en wat haar stijl is, dus het is vanzelfsprekend dat we ook weten dat eyewear belangrijk voor haar is. In de samenwerking met Luxottica kunnen wij die vrouw dat bieden wat ze wil en ook trouw blijven aan ons eigen imago. Uiteraard vormen juwelen de inspiratie en hebben we de iconen van Tiffany vertaald naar brillen.”””