Miru 1day campagne van start

Vanaf 1 juni is de Miru 1day Facebook/YouTube campagne van start gegaan. Hiervoor is een speciale Miru-website ontwikkeld.

Op www.miru.nl kan de consument alle informatie vinden over de Miru 1day en de verkooppunten. Via Facebook en YouTube advertenties wordt de Miru 1day onder de aandacht van de consument gebracht.

Door het klikken op de Facebook advertentie komt men terecht op de Miru 1day actiepagina. Op deze actiepagina maken consumenten kans op een half jaar gratis Miru 1day lenzen.

Deze facebookpagina laat ook meteen de Miru 1day verkooppunten bij de consument in de buurt zien. Door op een specifieke dealer te klikken, komt men terecht op miru.nl, op de pagina van de desbetreffende Miru 1day dealer.

miruuu4

Alle winkels die deelnemen aan de Miru 1day campagne hebben een eigen dealerpagina op miru.nl, waar ze informatie en foto”s van hun eigen winkel kunnen plaatsen. Ook vanaf de website kunnen consumenten het dichtstbijzijnde verkooppunt vinden, waarbij gelinkt wordt naar deze dealerpagina”s.

Wilt u ook graag een eigen dealerpagina op miru.nl of wilt u nog deelnemen aan de campagne? Neem dan contact op met NKL Contactlenzen voor meer informatie en de voorwaarden (0591 ” 610 640 of [email protected]).

miruuu3