Nieuw gezicht voor vestiging Van den Tol Optiek

De nieuwe uitstraling van Van Den Tol Optiek

Na het succes van het vernieuwde filiaal aan het Plein in Huizen, was nu de vestiging in winkelcentrum Oostermeent aan de beurt voor een totale verbouwing.

Gert en Ellen van den Broek hebben wederom een beroep op Vorm Martini gedaan om er een eigentijdse winkel van te maken die nieuwe klanten zal aanspreken en bestaande klanten zal verrassen.

In het interieurontwerp is optimaal gebruik gemaakt van de aanwezige ruimte. Alle disciplines die Van den Tol biedt, hebben een eigen plek gekregen. Om dit beeldend te versterken is gekozen voor uitgesproken materialen en kleuren. De combinatie van een stoer houten volume als refractieruimte met daarop de meer klassieke montuurpresentatie,  de strakke witte wanden voor de trendy montuurpresentatie en een stevig paarse kleur als accent, geeft Van den Tol Optiek aan de Oostermeent een geheel nieuwe look.

Door te kiezen voor een zachte vloerafwerking onder de adviesplekken, wordt het moment van persoonlijke aandacht versterkt. De heldergroene transparante stoelen geven het geheel een sprankelende boost!” vertelt Renze de Graaf, senior designer bij Vorm Martini.

Vorm Martini is sinds 1956 gevestigd in Groningen en richt zich op strategie & concept, interieurdesign en interieurbouw voor projecten in binnen- en buitenland.

Binnenkort in Eyeline meer over deze winkel. Kijk voor meer informatie op www.vormmartini.nl | www.vandentol-optiek.nl