Nieuw interieur voor Schaap Opticiens door WeCare

Een geheel nieuw pand en interieur voor Schaap Opticiens te Deventer

Na vele gesprekken, tekeningen en offertes te hebben ontvangen besloot Jaap Schaap na het ontvangen van de nieuwsbrief van Wecare International om ons te benaderen. Juist de persoonlijke aanpak van Wecare International in combinatie met het interieurontwerp sprak Jaap en zijn vrouw erg aan.

Dat naast het interieurontwerp ook de offerte nog eens veel gunstiger was ten opzichte van vele andere aanbieders, gaf dit de doorslag om met Wecare International uit Harskamp in zee te gaan. Zo kreeg Wecare International vorige maand de opdracht om het totale project turnkey te mogen bouwen.

wecareheader4

Het plaatsen van refractieruimtes, toiletten, magazijn, plafonds, elektrische installatie, schilderwerk, verlichting, vloeren, signing en interieur, alles werd in 2,5 week gerealiseerd door Wecare International. Het eindresultaat mag er zijn, Jaap en zijn vrouw zijn dan ook zeer trots op hun nieuwe zaak.

E??n aanspreekpunt vindt WeCare International voldoende

Het komt maar al te vaak voor, dat u benaderd wordt door dure verkopers. En nadat u met hen in zee bent gegaan, heeft u binnen enkele weken diverse mensen gesproken. Bij Wecare International heeft u “?n aanspreekpunt, vanaf het eerste bezoek, het exterieur/interieurontwerp, de begroting, de planning, de realisatie tot aan de oplevering zal door “?n persoon geco??rdineerd worden.

wecareheader5

Wij vinden het belangrijk dat u niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd, maar meteen antwoord krijgt op uw vragen.

Ook voor kleine aanpassing kunt u bij WeCare International terecht

Heeft u behoefte aan exterieur, interieur, bouwkundig, vloer, verlichting, kleur of materiaaladvies, neemt u dan eens contact op met Wecare International. Wij komen geheel vrijblijvend bij u aan.

WeCare International is tevens uw Presenta-Nova dealer

wecareheader3