Nieuwe editie aLOOK boordevol inspiratie

Inspiratie, waar blijven we het vandaan halen? Sommigen reizen ervoor naar warmere oorden.

 

Neem nu Marokko bijvoorbeeld, het valt niet te ontkennen dat zo’n land de zintuigen prikkelt. In het aLOOK inspiratiedossier over Marokko brengen zij de verhalen van enkele artistieke geesten die zich lieten betoveren door de rijke geuren en kleuren van het Noord-Afrikaanse land. Anderen vinden hun inspiratie dan weer in de fantasiewereld van een sprookje, zoals tvpresentatrice Evy Gruyaert. Ze waagt zich aan een juwelencollectie en doopte die ‘Malice in Wonderland’, een ondeugende woordspeling op haar favoriete sprookje.

 

En modeontwerpster Sonia Rykiel, die heeft haar dochter als grootste muze. Samen waken de Parisiennes over de authentieke identiteit van het modehuis. Want authenticiteit is belangrijk in een wereld waar massaproductie en prijzenslagen de bovenhand nemen. Kwaliteit en een eigen identiteit maken vandaag de dag het verschil. Dat zien we in de mode- en meubelwereld, maar ook in de optieksector. Bij de zelfstandige kwaliteitsopticien vind je vandaag brillenglazen die volledig op maat worden gemaakt. In ‘Van zandkorrel tot visionaire doorbraak’ kom je eindelijk te weten hoe ze precies tot stand komen.

Natuurlijk zijn zulke opmerkelijke doorbraken de vrucht van iemands inspiratie en bezieling. Dit nummer is dan ook een ode aan bewonderenswaardige carrières en eigentijdse innovaties.” Laat je dus inspireren door aLOOK, het eigenzinnige magazine voor de kwaliteitsbewuste levensgenieter, en dompel onder in een wereld van mode, accessoires en beautiful eyewear!

 

Net als bij de vorige edities creëerde OBOS verschillende covers. De OBOS-opticiens kregen de mogelijkheid een gepersonaliseerde cover te laten maken. Vind de bladerfolder op www.obos.be.