Nieuwe HOC verkoopcatalogus nog completer

HOC introduceert op 1 oktober de nieuwe HOC in- en adviesverkoop-catalogus, inclusief aangepast BTW tarief. Met de overzichtelijke indeling kunt u uw eerste keuzeproduct nu nog eenvoudiger selecteren.

 

In de zeer complete verkoopcatalogus presenteert HOC 3 innovatieve nieuwe producten: Easywork bureau, Lady multifocaal en Nova Sport. Met Easywork introduceert HOC een range bureauglazen voor de beste kijkoplossingen in deze digitale wereld.

 

Lady multifocale brillenglazen zijn speciaal ontworpen voor vrouwen. Aan de hand van een uitgebreide analyse van het kijkgedrag van de vrouw heeft BBGR met Lady een revolutionair ontwerp ontwikkeld. Nova Sport brillenglazen met hoge curve garanderen, dankzij de individuele freeform ontwerpen, optische kwaliteit en kijkcomfort voor uw consumenten tijdens hun sportieve activiteiten. 

 

Vraag uw HOC account manager om een introductie van de nieuwe producten. Informeer dan ook naar de EyeStation App, de nieuwste digitale verkooptool van HOC waarmee u effectief en op elk gewenst moment de voordelen en eigenschappen van BBGR brillenglazen aan uw consumenten kunt presenteren.

 

Deze applicatie is geschikt voor iPad2 of 3 of Tablets met Android 4.0. Vraag bij HOC [email protected] de login en een wachtwoord aan.

 

hoccat

 

Voor meer informatie en bestellen: www.hocsite.com