Nieuwe vakbeurs: Retail Event Nederland

Nederland krijgt weer een vakbeurs voor de retailsector. Op 27 & 28 maart 2013 is Expo Houten het centrum voor de retailers in Nederland. Een vakevenement dat retailers meeneemt naar de toekomst en bedient met een representatief en vernieuwend aanbod aan producten, diensten en kennis.

 

Retail Event Nederland biedt oplossingen voor zowel grootwinkelbedrijven en retailorganisaties als voor detaillisten. Tijdens deze vakbeurs presenteren zich leveranciers van ondermeer winkelinrichting, displays, etalage, conceptontwikkeling, automatisering, beveiliging, betaaloplossingen, transport & magazijn, training & advies, shopper marketing en verpakkingen. Daarnaast richt dit vakevenement zich ook op aanbieders van cross-channel retail oplossingen en wordt er aandacht besteed aan het beheer van winkelcentra.

 

In het seminarprogramma zal de focus worden gelegd op de meest actuele thema’s rondom “het nieuwe winkelen”. De fysieke retailer zal, zowel op de beursvloer als in het seminarprogramma, het uitgangspunt vormen. Winkeliers kunnen zich 2 dagen lang laten informeren over de kansen en uitdagingen met betrekking tot winkelinrichting en het proces naar een nieuwe retailstructuur. De seminars worden georganiseerd in samenwerking met vooraanstaande brancheorganisaties en kenniscentra.

 

Een in het oog springend onderdeel van dit vakevenement is de Retail Innovatie Straat. Vooruitstrevende organisaties krijgen hiermee een podium om de nieuwste ontwikkelingen te presenteren aan de retailsector en vakpers.

 

Het fysieke retailkanaal is, ook in deze voor de branche lastige tijd, voortdurend in beweging. De winkelier moet meer dan ooit onderscheidend zijn. Qua winkelinrichting, uitstraling en organisatie wil de retailer bedrijfsklaar zijn voor een vernieuwde invulling van retailen. Voldoende reden voor een vakbeurs op maat.

 

Meer informatie over deze vakbeurs vind u op www.retaileventnederland.nl