Noteer 16/9 in uw agenda voor Optitrade & Trends

tradetrends2

 

De derde maandag van september, de dag voor Prinsjesdag, is de dag van Optitrade & Trends. Zij kunnen inmiddels spreken van een traditie.

 

Het jaarlijkse evenement van Optitrade Retailgroep staat in het teken van een thema dat méér dan actueel is en voor alle deelnemers van cruciaal belang: samenwerking. De ontwikkelingen in de markt gaan zo snel dat individuele opticiens en -audiciens gezamenlijk actie moeten ondernemen om de consument te boeien en aan zich te binden.

 

Als er één organisatie symbool staat voor alle goede aspecten van samenwerking, is het Optitrade Retailgroep. Samen met een aantal gerenommeerde retail- en consumentenexperts gaan zij hun gasten op 16 september alles vertellen over het ‘waarom, wanneer en hoe’ van samenwerking en de mogelijkheden hiervoor in het retaillandschap.

 

Onder leiding van Tom van ’t Hek zullen ze ingaan op het belang van samenwerken en hoe we dit binnen de optiek- en audiologiemarkt kunnen realiseren. Jan Weber, directeur van Optitrade Retailgroep, gaat deze dag bovendien een en ander onthullen over nieuwe concepten in zowel optiek als audiologie.

 

tradetrends

 

Mis Optitrade & Trends 2013 dus niet!

 

Uiteraard zorgt Optitrade wederom voor een optimale uitvoering van ‘het hapje’ en ‘het drankje’. Optitrade & Trends 2013, maandag 16 september in Spant! in Bussum.

 

Volg het actuele nieuws over Optitrade & Trends 2013 via de website www.optitradetrends.nl en mis dit unieke event niet.