Onderscheidt u met Faida als leverancier

Graag stellen wij ons aan u voor! Faida is groothandelaar in hooroplossingen en levert aan hoorspecialisten in Nederland. Hierin zoeken wij betrekkingen met audiciens en hoorspecialisten om de kwaliteit van de hooroplossingen te waarborgen en de drager van de hoortoestellen tevreden te stellen.

Naast dat we 15 jaar ervaring hebben in de hoormarkt en een eigen reparatieafdeling in huis hebben met 24-uurs service, onderscheiden we ons door het leveren van de allerbeste technieken die op de markt beschikbaar zijn. Dit kunnen wij doen omdat we hoortoestellen van het merk Starkey leveren. Starkey is een van de grootste wereldspelers en is toonaangevend op technisch en cosmetisch hoorgebied, en heeft hierin altijd een historische voorsprong behouden. Zo kunnen wij de allerkleinste en technisch meest geavanceerde hooroplossingen bieden in allerlei uitvoeringen.

Naast Starkey, levert Faida veel ‘speciale hooroplossingen’. Hierbij kunt u denken aan Beengeleiderbrillen, Luchtgeleiderbrillen (verzamelnaam: Hoorbrillen), Beengeleideroplossingen als alternatief op BAHA, speciaal voor kinderen, digitaal kasttoestel etc.

Zoals in vorige keer al vermeld is hebben wij van Starkey nu ook hoorproducten waar u als opticien mee aan de slag kunt. Waaronder AMP (hoorhulp voor mensen die nog niet toe zijn aan een hoortoestel).

U heeft de doelgroep reeds in huis, u biedt ze een kwalitatief fantastisch oplossing en bindt hiermee uw klanten eerder en voor jaren aan uw zaak, met hooroplossingen en brillen. Met  Faida als leverancier krijgt u de kans zich verder te onderscheiden, met het zicht op de toekomst! Graag maakt Faida met u een afspraak om bij u langs te komen voor een verdere uiteenzetting. Kijk voor meer informatie de website of neem telefonisch contact op.

t. 0031 (0)30 6913911
www.faida.nl
[email protected]