OneSight: het goede doel van Luxottica

OneSight is het goede doel van Luxottica dat inmiddels al meer dan 8 miljoen brillen aan mensen met ernstige gezichtsproblemen in de hele wereld aangepast heeft.

 

13 december 2011 was een speciale dag genaamd OneDay. Alle medewerkers van Luxottica over hele wereld stonden stil bij dit goede doel. Ook bij Luxottica Nederland was het OneDay en er werd bekend gemaakt wie er namens Nederland naar een ver land op missie mag.

 

René Bierens van Tuijn Optiek heeft wat laten zien van zijn reis naar Burkina Faso van vorig jaar. In Nederland is Luxottica lokaal ook erg enthousiast met uw hulp als opticien, alleen al de afgelopen maand zijn er 15.000 stuks brillen door u gedoneerd.

 

Daarnaast heeft Luxottica zich in Nederland toegespitst op kinderbrillen aangezien daar veel behoefte aan is en daarbij krijgen we hulp van o.a. Osinga Brilmode en Essilor.

 

Wilt u meer weten over dit project of brillen doneren, neem dan contact op met Nathan Mooij op telefoonnummer 06-17900547. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op www.onesight.org.