Oproep aan de beste zelfstandige opticiens van NL

De redactie ontving van Arjan van der Klei onderstaande oproep aan alle zelfstandige opticiens in Nederland.

 

Vind jij dat je behoort tot de beste zelfstandige opticiens van Nederland? Ben je van mening dat er voor deze groep structurele zaken moeten worden geregeld? Schrijf je dan nu in via :  www.zelfstandige-opticiens.nl.

 

Dit initiatief komt van 3 zelfstandigen : Richard Mul, Martin Gorter en Arjan van der Klei.

 

Zij verbazen zich over het feit dat zo’n ijzersterke groep geen enkele inspraak heeft als collectief. De beste zelfstandige opticiens zijn versplintert over allerlei organisaties. De drie vinden dat het hoog tijd wordt dat de beste zelfstandigen zich verenigen en een partij vormen waar men naar luistert en die zijn eigen toekomst bepaalt.

 

Het doel voor de korte termijn is:

  1. Certificering, een echt keurmerk die onafhankelijk is- en jaarlijks gecontroleerd.
  2. Landelijke marketing voor de groep door een marketing strateeg : Wim Ubachs, bekend van o.a. : Even Apeldoorn Bellen en de Jochem de Bruin campagnes van de Rabobank.

Certificering zal gebeuren op opticiens- en optometristen niveau. Draai je een topzaak zonder optometrist? Schrijf je in!

 

Mee praten? Er is een Facebook pagina alleen voor betrokkenen. Word vrienden met één van de initiatiefnemers en zij introduceren je in de groep. Het initiatief wordt gesteund door ruim 150 collega’s, Inzicht, Stichting Oog voor Gezondheid, Eyescan, Optitrade, Centrop en diverse leveranciers. Er is geen belangen verstrengeling met het CVZO van Optitrade.

 

Meer informatie: www.zelfstandige-opticiens.nl

 

loesje2