Optiekbranche krijgt eigen cadeaukaart

“Vanaf 1 februari 2011 kent de optiekbranche haar eigen cadeaukaart genaamd de Eyewear Giftcard. De cadeaukaart is een vervolg op het succes in de juweliersbranche die sinds een jaar met de JewelCard werken. De cadeaukaart wordt niet alleen in winkels verkocht, maar ook via andere nationale verkooppunten.

Er wordt gewerkt met hetzelfde veilige en gemakkelijke systeem als van de JewelCard welke inmiddels een jaar in gebruik is. Hierbij werkt de cadeaukaart als een pinpas. De Eyewear Giftcard is in alle waardes tussen de 5 en 150 euro op te waarderen. De ontvanger kan er voor kiezen het bedrag in “?n keer te besteden, maar het is ook mogelijk het in meerdere keren uit te geven. Op deze manier kan de ontvanger rustig op zoek naar een product naar wens.

Ervaringen opgedaan met de Jewelcard
De juweliersbon van JewelCard is de landelijke cadeaubon binnen de juweliersbranche. Deze card werd een jaar geleden ge??ntroduceerd en heeft laten zien dat het veilig en gemakkelijk in gebruik is. Doordat er met hetzelfde systeem wordt gewerkt, kan de optiekbranche profiteren van alle ervaringen en gemakkelijk aansluiten op het bestaande systeem.

De bedenker van de Eyewear Giftcard en mede-oprichter van de JewelCard is Jasper Bosschieter: Doordat verschillende branches eigen cadeaukaarten voeren is het geven van een cadeaukaart een stuk persoonlijker geworden. We hebben gemerkt dat mensen dat meer waarderen dan een algemene waardebon.” Met de Eyewear Giftcard kan de optiekwinkel een nieuwe doelgroep bereiken. “Doordat de kaart via aangesloten optiekzaken en via externe partijen verkocht wordt, is de verwachting dat aangesloten partijen snel profijt zullen hebben bij deelname. Er wordt daardoor meer omzet en meer traffic in de winkel gegenereerd”, aldus Bosschieter.

Tot 1 mei 2011 is deelname aan de Eyewear Giftcard kosteloos en krijgen aangesloten winkels gratis een baliedisplay met bijbehorende artikelen aangeleverd.

Zie www.jewelcard.nl voor meer informatie over de JewelCard.

Meer informatie
Voor meer informatie en/of voorwaarden kunt u contact opnemen met:

Jasper Bosscheter
Oprichter Jewelcard en Eyewear Giftcard
W www.eyewear-giftcard.nl
E [email protected]
M +31 (0)6 34 55 66 02