Optitrade stelt iCODiS+ open voor gehele zelfstandige optiekmarkt

Optitrade Retailgroep stelt haar compleet vernieuwde declaratieplatform iCODiS+ open voor de gehele zelfstandige optiekmarkt. Na de ingrijpende upgrade van het bestaande systeem iCODiS, kunnen zelfstandige opticiens vanaf nu kennismaken met de enorme voordelen van iCODiS+.

Het belangrijkste voordeel – en hiermee ook de belangrijkste vernieuwing t.o.v. het oude iCODiS – is het realtime declareren. In slechts zes seconden zien de opticien en de klant direct op het computerscherm de hoogte van het bedrag dat de klant vergoed krijgt van de zorgverzekeraar. Deze verbetering zorgt ervoor dat de omzet van de opticien snel en duidelijk zal stijgen. Een ander voordeel is de mogelijkheid om op termijn iCODiS+ te koppelen aan winkelautomatiseringspakketten.

Kosten voor deelname aan iCODiS+ bedragen een klein percentage van de goedgekeurde declaratiewaarde. Opticiens die werken met iCODiS+ kunnen een extra omzetstijging van minimaal tien procent per jaar behalen.

Voor meer informatie of om u direct aan te melden als opticien kunt u een mail sturen naar [email protected]  of bellen met Don van der Oord, tel: +31 (0)30 638 51 68.