Optitrade & trends 2012: dynamisch en succesvol

optitrends

 

Maandag vond in Spant! in Bussum de eerste editie plaats van Optitrade & trends. Optitrade kan samen met ruim 300 gasten terugkijken op een zeer geslaagd event dat geheel in het teken stond van de toekomst.

 

De heldere presentaties van de sprekers maakten eens te meer duidelijk dat we niet meer om een multichannel strategie heen kunnen. De ondernemer met toekomst moet een goede interactie creëren tussen de fysieke winkel en de website en tussen social media (Facebook, Twitter) en print. Deze kunnen elkaars kracht enorm versterken.

 

publiek

 

De sprekers speelden daar zelf ook op in, door tijdens de presentaties het publiek via Twitter en sms vragen te laten stellen en deel te laten nemen aan kleine enquêtes. Uiteraard was er ook volop gelegenheid voor bijpraten en netwerken, onder het genot van culinaire verwennerijen van Masterchefs Peter Lute en Alain Caron.

 

Na afloop ontving iedere gast een waardevolle goodybag, met daarin ondermeer een boek van de Masterchefs en het nieuwste boek van een van de sprekers: trendwatcher Adjiedj Bakas. En een kwartetspel van Fokke & Sukke, die gisteren een belangrijke rol als rode draad hebben gespeeld…

 

Hebt u Optitrade & trends 2012 gemist? Zorg dan dat u er volgend jaar zeker bij bent!

 

brillen