POC winnaar Red Dot Design Award

Voor het vijfde opeenvolgende jaar is POC de winnaar van de Red Dot Design Award. Dit jaar is het de POC Eyes Eyewear lijn en de Fornix Ski helm dat in de prijzen gevallen is.

 

POC zegt hierover: “met reeds opgedane ervaring in de optische brillenmarkt, besloten we de volgende stap te maken met de overtuiging dat we ook het verschil zouden kunnen maken in het segment van high performance eyewear”.

 

“Het is een eyewear collectie met de focus op prestatie en optische perfectie. De collectie strekt zich uit van modellen met functionele prestatie specificaties, die geïnspireerd zijn op Lenny Kravitz, tot aan alledaagse, hi definition eyewear”.

 

Het maken van de Fornix Ski helm was een uitdaging om de tegenstelling van superlicht te combineren met een goed ventilerende helm die tevens uit een solide, stevige en duurzame constructie bestaat.

 

“Dankzij de innovatieve Aramid Bridge van POC werd deze uitdaging snel overwonnen. We zijn trots de Fornix helm te presenteren als volgende stap in ‘in-mold’ helmen”, aldus CEO & oprichter Stefan Ytterborn.

 

poc