Rayonwijzigingen bij Luxottica

Er gaan een aantal wijzigingen in de buitendienst plaats vinden bij Luxottica.

Helaas gaat Claudine Kleingeld Luxottica verlaten. Zij is vanaf september 2011 met veel plezier vertegenwoordigster voor het merk Dolce & Gabbana geweest maar heeft besloten haar hart te volgen en terug te keren naar de branche waar zij altijd in gewerkt heeft (cosmetica). Luxottica dankt Claudine voor haar inzet en collegialiteit en wenst haar veel succes en plezier bij haar nieuwe werkgever.

Bovenstaande is aanleiding geweest om een aantal wijzigingen in de buitendienst door te voeren. De nieuwe vertegenwoordigster voor Dolce&Gabbana regio Zuid Nederland is wellicht een bekend gezicht voor u. Lindsay Verveer reist sinds 1,5 jaar met de collecties van Vogue en Versace maar zij zal per 1 juni Dolce&Gabbana gaan vertegenwoordigen in Zuid Nederland.

afb369

Met de overstap van Lindsay naar Dolce & Gabbana is er een vacature ontstaan voor Vogue in de regio West Nederland. Miriam Idris, al jaren in dit rayon werkzaam voor Polo Ralph Lauren, zal deze vacature gaan invullen.

afb370

Voor de collecties van Polo Ralph Lauren is Nederland verdeeld  in 2 rayons. Harriette Sciarone zal in Zuid Nederland blijven reizen. Voor de regio Noord Nederland wordt een nieuwe vertegenwoordig(st)er gezocht.

afb371

Tot slot is sinds 1 mei  jl. Susanne Piet in dienst gekomen als nieuwe Chanel vertegenwoordigster regio Noord Nederland. Susanne is jarenlang werkzaam geweest in de modebranche als Vertegenwoordigster en Bedrijfsleidster.

Zij is te bereiken op nummer 06-50.21.45.56 of via [email protected]. Voor vragen m.b.t. bovenstaande veranderingen kunt u Luxottica te allen tijde bereiken op nummer 023-3031500.

afb372

afb373