Safilo kondigt verlenging aan met Maz Mara Max & Co

De Safilo Group kondigt de vervroegde vernieuwing van de licentie-overeenkomst aan voor het ontwerp, de fabricage en de wereldwijde distributie van optische monturen en zonnebrillen van de toonaangevende internationale luxe merken Max Mara Max & Co.

 

De nieuwe overeenkomst zal vervolgens tot 31 december 2019 verlend worden. Luigi Maramotti, voorzitter van Max Mara, zei: “De herlancering van het partnerschap met de Safilo Group, dat al dateert uit 1997, biedt de mogelijkheid aan onze economische ontwikkeling om een nog meer opmerkelijk jaar te bekomen in de brillen sector, met inachtneming van de waarden en uitmuntendheid die beide bedrijven traditiegewijs omarmen “.

 

Roberto Vedovotto, CEO van de Safilo Group, zei: “We zijn erg trots op de vernieuwing van deze overeenkomst, die de kracht van onze samenwerking met de Max Mara Group nog verder valideert en aankondigt. We zijn vereerd om te worden geassocieerd met een succesvolle onderneming in een dergelijke voortdurende uitbreiding en we nemen belangrijke stappen en zijn toegewijd aan de verdere aanwezigheid en versterking van MAX MARA MAX&CO binnen de wereldwijde brillenindustrie. “

 

Voor meer informatie www.safilo.com

 

mmm