Succesvolle lancering LIZZEN

Begin oktober zette trinitie, distributeur van hoortoestellen, een nieuw concept met de naam LIZZEN in de markt. LIZZEN levert drie topmerken hoortoestellen -audifon, SeboTek en ExSilent- aan StAr gecertificeerde zelfstandige audiciens. Deze stap is genomen op basis van belangrijke veranderingen die zich de afgelopen twee jaar in de audiomarkt hebben afgespeeld.

Opticiens kiezen er steeds vaker voor zelf audicien te worden of te gaan samenwerken met een audicien. Hierdoor hebben zij niet langer de volledige trinitie service nodig, zoals coaching, opleidingen en marketing- en IT-ondersteuning. Bovendien worden declaraties door de opticien/audicien zelf verzorgd. De LIZZEN klanten krijgen uitsluitend het hoortoestel inclusief de normale garantie en nazorg geleverd. Speciaal daarvoor is de business-unit LIZZEN in het leven geroepen.

Omdat LIZZEN haar merken uitsluitend levert aan zelfstandige audiciens en niet aan ketenbedrijven als Beter Horen en Schoonenberg, kunnen zij zich hiermee onderscheidend aan de consument presenteren. Het LIZZEN concept zal dit jaar ook nog worden ge??ntroduceerd bij alle KNO-artsen en Audiologische Centra in Nederland.

Meer info: www.LIZZEN.nl