theo lanceert ‘friendly for all devices’ website

De website van theo kan ook via tablet en smartphone bekeken worden. Hun ‘friendly for all devices’ website is een feit!

De bezoeker heeft de keuze tussen vier talen: Nederlands, Frans, Engels en Japans. Als Theo iets doet, trachten zij dat zo goed mogelijk te doen dus maakte de oude plaats voor een totaal nieuwe website. Grasduin in het theo verleden, ontdek nieuwe collecties of zoek jouw ideale bril in het virtuele theo universum. Veel plezier op www.theo.be. theo loves you!

Mooie beelden, vrolijke kleurtjes, gebruiksvriendelijk met een speelse toets: in het kort samengevat hoe de nieuwe theo website eruit ziet. Op de site vind je praktische info over de nieuwste collecties en verkooppunten maar ook veel foto”s van brillen. Houd ook zeker de theOwall in de gaten voor heet-van-de-naald nieuws!

theo2

Een impressie van de nieuwe theo site

Find your absolute Fab

De nieuwste collecties kan je raadplegen op de website. En ze tonen elk model in maar liefst 8 kleuren! Kan je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van het perfecte theo montuur dat bij jou past, geen nood. Hier hebben ze iets op gevonden. theo lanceert een zoekrobot die je door de collectie loodst.

theotijdsmachine

Een ander feature dat je zeker moet uitproberen is de theotijdsmachine. Kies een jaartal en de tijdsmachine serveert je ” met de nodige toeters en bellen ” d?? theo golden oldie uit dat jaar.

Ontwerp

theo vertrouwde het maken van deze website toe aan het Antwerpse bureau Mr. Henry.

Bezoek de website: www.theo.be Je kan hen ook volgen op Facebook: www.facebook.com/theo.eyewear of via Twitter: twitter.com/theoEyewear

Meer info? Neem contact op met [email protected] of tel. +32 3 227 05 05