Top Vision realiseerde fysieke timeline Silmo 2017

Ter viering van Silmo’s 50ste verjaardag hebben de internationale eyewear bloggers van The Eyewear Forum een “Timeline of Eyewear Design” gecreëerd. Huidige brilmonturen werden gepresenteerd, geïnspireerd door ontwerpen uit de laatste vijf decennia. Bovendien zijn de vijftig campagnes gedeeld op diverse (social) media kanalen wereldwijd.


[youtube https://www.youtube.com/watch?v=xQPWlUZ6a0o?rel=0]

Realisatie door Top Vision

Om deze timeline tijdens de Silmo te kunnen presenteren, heeft Top Vision Group een fysieke wand gerealiseerd, waarin elk van de vijf decennia wordt weergegeven. Door de vijftig gepresenteerde brillen elk hun eigen podium te geven in verlichte show-boxes, ondersteund met de bijbehorende TEF lifestyle shoots, ontstond er een life-size totem. Even terug in de tijd. Iconische productontwerpen, invloedrijke personen en media momenten die voor een ieder direct herkenbaar zijn voor dat bewuste tijdsbeeld natuurlijk gecombineerd met brildesign.

De kracht van productpresentatie in een Hero positie, werd ondersteund door bijbehorend beeldmateriaal, geïntegreerde beeldschermen en tablets.

 

Meer informatie

www.topvisiongroup.com/nl/silmo-2017

Tags: