Update Brilonline maakt online brillen passen nog klantgerichter

“Op basis van klantreacties, reacties van opticiens en het bezoekersgedrag op de site heeft Brilonline haar site op een aantal punten geoptimaliseerd. Daardoor kan de zelfstandige opticien haar klanten nog beter van dienst zijn.

 

Vormgeving neutraler en verbeterde reserveringsmodule
Allereerst is de vormgeving van de totale site neutraler geworden. Er zijn kleuren uit de site gehaald waardoor de monturen meer aandacht krijgen en dus beter opvallen. De neutrale vormgeving zorgt er tevens voor dat de online paskamer beter aansluit bij de “eigen” uitstraling van de opticiensite. Ook de navigatie is onder handen genomen en sterk verbeterd. Klanten kunnen gerichter hun favoriete bril vinden en passen. Favorieten monturen kunnen naast het emailen nu ook gedeeld worden via Facebook en Twitter. Door het toevoegen van een loep- en inzoomfunctie kan de klant monturen tot in het kleinste detail uitvergroten en bekijken. Het reserveren van favoriete brillen om live bij de opticien te passen, wordt ook meer benadrukt. Het totale reserveringsproces is sterk vereenvoudigd. Bij het reserveren kunnen klanten voortaan een online agenda benutten, bekend van het reserveren van hotels of vliegtickets. De nieuwe aanpassingen zijn vanaf heden actief.

 
Ook lancering vernieuwde Kinderbrilonline op Centrop Sales:
Op de Centrop Sales zal Brilonline ook komen met een nieuwe versie van de speciaal voor kinderen en ouders ontworpen Kinderbrilonline.com. De bezoekersaantallen op Kinderbrilonline groeien dagelijks en daarmee ontdekken kinderen en ouders het gemak van het eenvoudig thuis online brillen passen. De online uitgezochte bril kan net als bij Brilonline weer “live” gepast en gekocht worden bij de opticien in de winkel. 

Brilonline geeft u graag een presentatie van de paskamers: Bezoek de stand van Brilonline in de “Gang”.