Vision Company’s eerste klantenevent meteen een schot in de roos

In het authentieke karakter van graanstokerij Filliers kwam dit event helemaal tot zijn recht. Tijdens  deze avond konden de talrijke genodigden kennis maken met Ann & Peter & Inge, de drijvende krachten achter dit jonge en dynamische bedrijf en hun filosofie. Dankzij een jarenlange samenwerking met en het onvoorwaardelijke vertrouwen van glasleverancier optoVision, besloot Ann De Muynck een eigen koers te varen. Haar rechterhand, Inge, stapte mee in het succesverhaal dat in januari 2010 van start ging. De inzet van beide dames en het vertrouwen van de klanten resulteerden amper 1 jaar later in het opstarten van de nieuwe afdeling Monturen. Hierin komt Peter’s jarenlange ervaring helemaal tot zijn recht.

Vision Company wil haar klanten topproducten aanbieden waarmee deze zich sterk kunnen profileren. Daarom werkt het bedrijf samen met mensen die hun passie voor het vak delen, een passie die terug te vinden is tot in de kleinste details van elk afgeleverd product en service. Deze sfeer was duidelijk te proeven tijdens het eerste event dat Vision Company voor haar klanten hield op 29 augustus jl. Alle genodigden werden persoonlijke verwelkomd en op een eerste glaasje getrakteerd. Na een korte  inleidende speech werd een eerste groep uitgenodigd tot het bijwonen van de productpresentatie, terwijl een tweede groep onder begeleiding van een gids de Filliersstokerij kon bezoeken.

 

Tijdens deze productpresentatie kwamen de verschillende designers van brilmonturen, Jens voor nine Eyewear, Roland voor Rolf Spectacles en Pierre voor Pierre Eyewear kort uiteenzetten wat hun collecties zo uniek maakt. Jürgen gaf daarna een voorstelling met slides van de hoogkwalitatieve glazen van optoVision, met hun verschillende voordelen en toepassingen. Hierna werden de gasten uitgenodigd voor een pauze waarbij de eerste gerechtjes van het walking dinner werden geserveerd. Een tweekoppig bandje maakte de sfeer compleet. Vervolgens werd de eerste groep uitgenodigd voor de rondleiding in de stokerij, zodat de andere gasten de leerrijke voorstelling konden volgen.

 

Tussen o.a. een heerlijke Millefeuille met gemarineerde tonijn, een Emincé van speenvarkentje en een Pannacotta van Fillierskoffie en chocolade-ijs met kruim van speculoos door, konden de genodigden vrij kennis maken met de enthousiaste designers, met hun collecties en met Ann & Peter. Om dit event af te sluiten werd nog een glaasje Filliers genuttigd en kregen de gasten een klein souvenirtje mee.

 

Ann & Peter hopen dat alle aanwezigen net als zijzelf met plezier terugblikken op deze geslaagde avond met bijzonder warme, hartelijke en spontane momenten en zijn ervan overtuigd met vertrouwen verder te kunnen bouwen aan de ingeslagen weg, wetende dat zij hun droom kunnen delen met gepassioneerde vakmensen!

 

 

{gallery}website_afbeeldingen/vision:173:130:0:2{/gallery}