Wecare International beleeft vliegende start in België

Wecare International te Harskamp verlegt haar grenzen. Na een geweldige optiekzaak (L Zwijsen Optics te Herentals) te hebben gebouwd, heeft Wecare International de opdracht gekregen om voor het eind van dit jaar een prachtige optiekzaak te mogen bouwen te Edegem.

 

Het gaat hier om een vrijstaand pand waarvan ca 310 M2 verkoopwinkeloppervlak op de begane grond. Tevens heeft het pand een eerste verdieping van ca 184 M2 wat dienst gaat doen als kantoor, vergaderruimte  en magazijn. De overige 60 M2 is bestemd voor nooduitgangen, toiletten en trappen.

 

Wecare International zal de gehele verbouwing op zich nemen. Zowel het exterieur als interieur zal Wecare International verzorgen. Van lichtreclame, signing, vloer, plafonds, verlichting, meubilair, magazijn, schilderwerk tot interieur,  Wecare International verzorgd het allemaal.

 

Eerste eigentijdse huishoudtextielwinkel van Nederland gerealiseerd door Wecare

 

Naast de vele optiekzaken die Wecare International verbouwd, hebben ook diverse andere partijen ons weten te vinden.In de laatste nieuwsbrief die u van ons ontvangen heeft, hebben wij u verteld dat wij een prijstender hebben gewonnen waardoor wij de opdracht kregen van de firma Van Es Home bv te Amerongen om voor hun de eerste ESSENZA HOME pilot shop te bouwen.

 

wecare

 

Van het slopen van de bestaande winkel tot het leveren van een nieuwe pui, vloer, verlichting, lichtreclame, plafonds en interieur, alles werd binnen tweeënhalve week gerealiseerd. Het eind resultaat willen wij u dan ook graag tonen, ondanks dat het geen optiekzaak is kunt u er inspiratie uit halen.

 

Wecare International laat van zich horen

 

Het begon een paar maanden geleden toen Wecare International het verzoek kreeg om bij Van Turnhout optiek te Rotterdam langs te komen. Naast hun bestaande winkel kwam een pand vrij, hierdoor besloten de broers hun winkel uit te breiden met een gehoor studio.

 

De heren van Turnhout waren erg gecharmeerd van het Presenta Nova systeem waar Wecare International dealer van is. Niet alleen voor de optiek is dit brilpresentatie systeem erg geschikt, ook voor gehoorapparaten is het uistekend toe te passen. Van het één kwam het ander en na weken van onderhandelen kreeg Wecare International niet alleen de opdracht om het Presenta-Nova systeem te leveren, maar kreeg Wecare International de opdracht om de gehele winkel te verbouwen.

 

Van kantoorruimtes, toiletten, vloeren, plafonds,verlichting, tot het gehele interieur word op dit moment gerealiseerd door Wecare International. Binnenkort impressiefoto’s.

 

Uw winkel restylen of geheel nieuw bouwen

 

Heeft u wel eens nagedacht over de uitstraling van uw winkel. Laat u inspireren door de jaren lange ervaring van Wecare International in o.a. de optiekbranche. Wecare International biedt u de volgende mogelijkheden:

  • Gratis interieuradvies ter plaatse
  • Het ontwerpen en bouwen/realiseren van een gedeelte of een totaal nieuw winkelconcept passend binnen uw wensen en budget.

Ontwerp:

  • Interieurplan
  • Exterieurplan
  • Materialen – kleurenplan
  • Vloerplan
  • Plafond – verlichtingsplan

Heeft u behoefte aan gedeeltelijke of totale projectbegeleiding zodat u zich bezig kunt houden met uw dagelijkse werkzaamheden, neemt u dan contact op met Wecare International.

 

+31 (0)318 – 457565

www.wecare-int.com
www.wecare-shop.nl

 

wcare