Wecare International presenteert nieuwe brilpresentatie

Vanaf heden zal Wecare International geen Concept-S producten meer verkopen. Tevens is de site www.concept-s-design.nl komen te vervallen. Hiervoor is www.wecare-shop.nl in de plaats gekomen.

Met trots presenteert Wecare International  een goede vervanger voor Concept-S. Vanaf november 2011 zijn zij leverancier van Presenta Nova geworden. Velen hebben inmiddels de Presenta Nova catalogus samen met de I-calculator mogen ontvangen op de zonnebrillenbeurs van 2011.

De producten van Presenta Nova onderscheiden zich door kwalitatief beter materiaal en een mooie uitstraling. De diverse producten uniek te noemen; de verticale zonnebrillen kolommen zijn volledig van aluminium en staal en het profiel een stuk smaller qua omvang (zie beeld).  Ook verdwijnen de haken die uw zonnebrillen moeten beveiligen in het profiel, waardoor u meer ruimte heeft om de monturen van het profiel te halen.

Voor de overige monturen kan Wecare International  u o.a. een horizontaal profiel met LED-verlichting aanbieden (zie beeld).

Heeft u behoefte aan Presenta Nova producten en/of documentatie, dan kunt u bellen met  +31 (0)318-457565 Ook kunt u de Presenta Nova producten bekijken op de website.

Heeft u plannen om uw winkel te restylen of te verbouwen, dan kunt Wecare International  bereiken op +31 (0)318-457565 of een kijkje nemen op hun vernieuwde website:  www.wecare-int.com