Wecare International timmert aan de weg

Wecare International blijft actief met winkels bouwen ondanks de economische crisis. Na een succesvolle verbouwing bij optiek L. Zwijsen te België heeft Wecare weer een mooie optiek zaak mogen bouwen te Leusden.

 

Ditmaal hebben zij de winkel van David en Vanessa Baas totaal verbouwd. Het begon allemaal vorig jaar, nadat Wecare International de optiek zaak Bril in mode te Lichtenvoorde mocht restylen. David en Vanessa zagen hoe de zaak van hun zwager werd omgetoverd tot een zeer representatieve winkel. Dit gaf voor hen de doorslag, om met Wecare International in zee te gaan.

 

Na een aantal maanden van voorbereiding was het zover. Drie weken geleden werd er gestart met het slopen van hun gehele inventaris. David en Vanessa waren hun oude interieur zat en waren echt toe aan een mooie eigentijdse commerciële winkel. Zo gaven ze Sjaak Hamstra van Wecare International het mandaat om alles voor hen te realiseren. Van de schilder, plafond, verlichting, elektra, vloer, interieur, signing tot aan de oplevering toe, alles moest in 2 weken gerealiseerd worden.

 

Na twee weken van verbouwen was het zover, alles was tot in de puntjes verzorgd. David en Vanessa lopen met een grote lach op hun gezicht door hun nieuw gebouwde winkel. Ondanks dat ze best angstig waren naar de reactie van hun bestaande klanten, zijn zelfs de reacties van de wat oudere consumenten zeer positief. Ook nieuwe consumenten weten de winkel nu al te vinden.

 

Nieuwe en vooral warme materialen

 

Naast hoogglans wit plaatmateriaal zijn de wanden voorzien van een steentjes motief. Door gebruik te maken van deze steentjes is er een warme uitstraling ontstaan. Ook de Visual led schermen zijn een mooie toevoeging aan het totale interieur. Tevens is de vloer uitgevoerd d.m.v. een kunststof pvc vloer in een licht grijze houtstructuur. Ook dit geeft de winkel een warme en vooral eigentijdse uitstraling. De etalages zijn functioneel en vooral transparant. Dit geeft de consument de mogelijkheid om in één opslag de eigentijdse sfeer van de winkel te ervaren.

 

Verder is er gekozen om één type verlichtingslichtbron toe te passen namelijk CDM. Door gebruik te maken van deze lichtbron is de warmtehuishouding in de winkel stukken lager in vergelijking met de bestaande halogeen lichtbronnen die in de winkel zaten.
Ook is het lichtniveau stukken hoger terwijl het verbruik minder is geworden. In vergelijking met led lichtbronnen is de aanschaf van CDM lichtbronnen nog stukken goedkoper.

 

Indien u bereid bent, om meer te investeren aan verlichting zijn er op dit moment al goede vervangers voor CDM lichtbronnen. Echter verwacht u niet dat het stroomverbruik drastisch zal zakken in vergelijking met een CDM lichtbron. Dit is ook niet het geval, indien u uw bestaande halogeenlichtbronnen vervangt voor een nieuwe led lichtbron. Aangezien u meer led lichtbronnen nodig heeft om het zelfde resultaat te behalen in vergelijking met een CDM lichtbron.

 

wecare1Het eindresultaat mag er wezen

 

Kijkt u voor meer infomatie, een vrijblijvende winkelanalyse of meer foto’s op de website van Wecare International!

 

Het Wecare-team

Frans Sanderse: Managing Director, Interieur architect               
Sjaak Hamstra: Interieur Designer
Luc Riezebos: Commercieel medewerker
Anthonia Sanderse: Financieel medewerkster
Janneke Hamstra: Interieurstyliste

Wecare International
Westenengerdijk 22
6732 GR Harskamp

 

T: +31(0)318-457 565
F: +31 (0)318-456 623
E: [email protected]

 

M: Frans Sanderse +31(0)6-53 213 816
M: Sjaak Hamstra +31(0)6-51 038 647
M: Luc Riezebos +31(0)6-51 038 667

 

www.wecare-int.com

www.wecare-shop.nl

 

Facebook: www.facebook.com/Wecare-International

LinkedIn: www.linkedin.com/company/1848685?trk=pro_other_cmpy