WeCare nodigt u uit: Powerlight beurs op 8/9 september

powerlight2

 

Wecare International beurst net even iets anders direct naast de beurs van Centrop en Hal of Frames. Wecare en Powerlight verlichting presenteert de opticien de beste ideeën voor de verlichting van de winkel.

 

Optimale belichting van de brilmonturen,  het belichten van de winkel en het verminderen van uw vaste stroomkosten. Wecare geeft een presentatie van ontzorgen bij de winkelverbouwing door turnkey alles voor u te organiseren en te realiseren.

 

Vele opticiens die reeds door Wecare hun project hebben laten verzorgen zijn onze beste reclame en wij geven u graag de namen door waar u informatie kunt opvragen. Wecare heeft de import van het beste presentatie systeem Presenta-nova met honderden mogelijkheden voor uw interieur

 

Zij hebben op de beurs alle informatie klaarliggen van diverse presentaties die u gratis kunt meenemen.

 

powerlight

 

Powerlight en de optiekbranche, een goede combinatie

 

Waarom? Licht is elektromagnetische straling met een zodanige frequentie dat die waarneembaar is met het menselijk oog, wordt licht genoemd. Daarom zijn Powerlight en de optiekbranche een goede combinatie!

 

Wecare weet als geen ander wat licht is en met je doet, licht is een emotie en iedereen ervaart die op een andere manier. Ervaren en vakkundige lichtadviseurs denken daarom graag met u mee. Zij adviseren en ontwerpen een uitgekiend verlichtingsconcept om uw winkel op de juiste manier te belichten. Wecare neemt graag alle zorgen uit handen en zorgen voor een uitstekend verloop van het project.

 

Powerlight werkt nauw samen met toonaangevende producenten, zo is Wecare altijd up-to-date met de laatste trends op verlichtingsgebied. Hierdoor kunnen zij u voorzien met actuele informatie en advies.

 

“Powerlight neemt alle zorgen uit handen”

 

Naast conventionele verlichting werken ze met led verlichting. Door het gebruik van led verlichting in uw winkel kunt u zelf tot 80% besparen op uw energienota. Daarnaast gaat led verlichting vele malen langer mee dan de conventionele lichtbron.

 

Spanplafond

 

Powerlight is tevens leverancier van Barrisol spanplafonds. Deze spanplafonds geven een uniek beeld i.c.m. de moderne LED verlichting. Zo kan men kiezen voor diverse doeken. Denk bijvoorbeeld aan doeken met een print, licht-doorlatende doeken met RGB of akoestisch doeken. Ook deze doeken zijn te zien in de Wecare showroom.

 

Wecare ziet u graag op 8 en 9 september!