Wijzigingen in directie Inzicht Nederland BV

inzicht1

 

Als directie van IN|ZICHT Nederland B.V. hebben Jean Langerak en Mark Prenen besloten om de samenwerking te beëindigen. Mark is ondertussen volledig uitgetreden en Jean zal IN|ZICHT (en Eyeacademy) voortzetten.

 

“Ik ben tot de conclusie gekomen dat, mede naar aanleiding van mijn projectervaringen over het afgelopen half jaar, ik mij verder wil gaan specialiseren in verbetermanagement . Om specifiek advies en ondersteuning te kunnen verlenen aan ondernemers en managementteams op gebied van personeelsmanagement en efficiënt en coachend leidinggeven. Vanaf heden zal ik vanuit Retail Improvement B.V. management consultancy werkzaamheden gaan verrichten. Ik bedank u voor de prettige samenwerking en het in mij gestelde vertrouwen en wens u goede zaken toe in goede gezondheid. Met hartelijke groet, Mark Prenen.”

 

Alle werkzaamheden voor abonnementhouders (alliantie-overeenkomst IN|ZICHT) zijn inmiddels aan Jean overgedragen. Jean zal op korte termijn hierover contact met jullie opnemen om een afspraak te maken.

 

“Mark en ik hebben 3 jaar op een hele prettige manier samengewerkt. En we hebben samen iets heel moois en unieks neergezet voor de optiekbranche. Ik ben ook blij dat we gezamenlijk deze keuze hebben gemaakt en dat we op een goede manier uit elkaar zijn gegaan. Ik ben momenteel op zoek naar versterking om IN|ZICHT op een goede manier voort te zetten. Daarnaast zullen alle huidige en nieuwe opleidings- en trainingsactiviteiten via Eyeacademy B.V. blijven verlopen i.s.m. het team van opleidingspartner INDICIA.”

 

Bij vragen en/of opmerkingen is Jean Langerak  via 06-53656742 bereikbaar.