Winkel en/of kantoor interieuradvies op maat

Zaken doen in deze tijd is niet altijd even eenvoudig, alles om ons heen gaat sneller en er komt steeds meer concurrentie bij. Zelf zijn wij van mening dat dit ons als ontwerp- en realisatiebureau scherp houdt. Als u denkt het voor elkaar te hebben kan de consument al weer een andere richting ingeslagen zijn. Uiteindelijk is het de consument die bepaald waar ze hun producten kopen. Dit betekent dat wij als ontwerp- en realisatiebureau ons zelf steeds opnieuw moeten laten inspireren om u als ondernemer te overtuigen over wat er zich allemaal afspeelt in de markt.

Het bezoeken van (branchevreemde) beurzen, seminars en steden hoort dus ook tot onze taak. Kleuren, vormen van interieurs en producten veranderen constant, dan moet alles retro zijn, dan is de kleur paars weer hot, en zo ineens moet alles weer zwart -wit zijn.

Veel consumenten vinden dit geweldig, hoe meer afwisseling hoe beter. Echter is dit wel de doelgroep die u wilt benaderen, is de uitstraling en het product hier wel op afgestemd. Mooie ontwerpen bedenken is geen probleem, deze zien we vaak genoeg in vakbladen of het ook commerci??le ontwerpen zijn is nog maar de vraag. Voor u als ondernemer valt het soms niet mee om het hoofd boven water te houden in al het geweld. E??n ding willen wij u alvast meegeven, laat u adviseren door een specialist.

Wat kunnen wij voor u betekenen
– Heeft u in de toekomst plannen om u winkel of kantoor te verbouwen, neemt u dan contact met ons op.
– Laat u inspireren door onze jarenlange ervaring in o.a. de optiek, kappers, makelaardij, mode, lingerie,  sport, kantoor en meubelbranche.
– Wij kunnen u bouwkundig, exterieur, interieur, plafond, vloer, verlichting en kleuradvies geven. Alles in de  meest uitgebreide zin.
– Heeft u behoefte aan gedeeltelijk of totale projectbegeleiding in combinatie met “?n aanspreekpunt, wij  regelen het voor u.
– Voor ieder budget en voor elke smaak is er een passende oplossing mogelijk.

Een bezoek aan uw bedrijf is voor ons een kleine moeite, een andere blik op uw zaak kan wonderen verrichten. Zorg dat u voorop blijft lopen, wij willen u daar graag bij helpen.

Bel of mail ons en maak een vrijblijvende afspraak.

Het Wecare team
www.wecare-int.com
Westenengerdijk 22
6732 GR Harskamp
T: +31 (0)318 – 456858  of gratis 0800 – 8800011
F: +31 (0)318 – 456623
M: +31 (0)6 ” 51038647 of  +31 (0) 6″ 53213816
E: [email protected]

Concept-S  leverancier
Top Vision Group leverancier
Teamwork-salondesign  dealer