Younger Optics kiest voor Vision Company

Vision Company is exclusief verdeler voor de Drivewear Sunglass Collection in België. Samen met Younger Optics brengt Vision Company de beproefde DriveWear lenstechnologie op de markt in een optische Sunglass Collection.

 

De DriveWear lenstechnologie is het resultaat van de uitstekende samenwerking tussen Younger Optics, specialist in de ontwikkeling en productie van gepolariseerde glazen en Transitions, nog steeds “top of the bill” als het over fotochromatische glazen gaat. Samen zijn deze bedrijven erin geslaagd om het meest geavanceerde glas te ontwikkelen, DriveWear.

 

DriveWear glazen elimineren de verblindende schittering,  verhogen in belangrijke mate het contrast zelfs bij bewolkt weer, en dank zij het geavanceerde fotochromatische component, regelen ze hun lichtabsorptie aan de externe licht omstandigheden.

 

 

driveweartech

 

 

Om de hoogtechnologische kwaliteit van de DriveWear glazen extra in de verf te zetten werd voor de monturen gekozen voor een samenwerking tussen Duitse ontwerpers en een Japanse fabrikant die gekend staat voor de productie van kwalitatieve, luxueuze monturen. 

 

De collectie bestaat uit 8 modellen, steeds in 2 kleuren.  Alle monturen zijn voorzien van plano DriveWear glazen met een hardlaag en een superontspiegeling met cleanlaag aan de binnenzijde van het glas. Bovendien zijn deze modellen ook telkens verkrijgbaar met RX glazen. Voor de progressieve glazen werd gekozen voor een geïndividualiseerd freeform design van optoVision.

 

De gesofisticeerde DriveWear lenstechnologie vraagt om nauwkeurige informatie en duidelijke aanbevelingen van de opticien aan de klant.  De DriveWear Sunglass Collection zal enkel worden verdeeld bij de zelfstandige opticien.

 

 

drivebril

 

 

Met DriveWear richt u zich op personen die veel tijd doorbrengen in de wagen, zoals oa.  vertegenwoordigers, vrachtwagen, trein, tram, en bus bestuurders.  Ook voor personen die cataract of refractieve chirurgie ondergingen brengen deze glazen absoluut meer comfort. De patiënten die van nature lichtgevoelig zijn of door gebruik van bepaalde medicijnen genieten van de DriveWear eigenschappen.  Zelf de ontactlensdragers kunnen de voordelen van de DriveWear glazen best smaken.

 

Now is the time for DriveWear

 

Meer over de kwaliteiten van de DriveWear glazen in het bijgaand filmpje:

 

http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=44028693&force_embed=1&server=vimeo.com&show_title=1&show_byline=1&show_portrait=1&color=00adef&fullscreen=1&autoplay=0&loop=0