Optiekzaak opent deuren voor nachtbrakers

Optiekzaak Oogzorg Briljant opent op 23 en 24 november tussen 12:00 en 12:00 haar deuren voor (nachtelijke) klanten. De Kortenhoefse brillenzaak bestaat 24 jaar en viert dit met een bijzondere gelegenheid: een 24-uurs marathon.

24 uur wakker

Een opgemaakt bed staat in winkelcentrum De Meenthof. Een paar weken lang speculeren Kortenhoefse inwoners al over de functie van het meubelstuk. Wat doet een eenpersoonsbed in het midden van brillenzaak Oogzorg Briljant? Onlangs kwam het verlossende woord. De optiekzaak viert haar 24-jarig bestaan op een bijzondere manier, namelijk met een 24-uurs marathon. Klanten zijn vierentwintig uur achter elkaar welkom voor een nieuw montuur, contactlenzen of een gehoorapparaat. ‘’We wilden een ludieke actie voor ons 24-jarig bestaan. Dus waarom niet één uur wakker voor elk jaar dat we al open zijn?’’, aldus Yvar Steketee, eigenaar Oogzorg Briljant.

Nachtbrakers welkom

Tijdens de 24-uurs marathon zijn er veel verschillende acties. Steketee: ‘’Elk uur wordt anders. Het kan dus zo zijn dat u 75% korting pakt als u op het juiste moment langskomt. Op de tijdstippen waar wij ook liever in bed liggen, geven we de meeste korting weg!’’. Het gehele programma van de 24-uurs marathon is te vinden op www.24uurwakker.nl.

Meer informatie

www.oogzorg-briljant.nl

www.24uurwakker.nl

Gepubliceerd op: 21-11-2018

Reacties

Comments