Pajuk haalt het verleden naar de toekomst

De hele maand november ging Pajuk het land door om de nieuwste zonnebrillen te tonen aan de opticiens. Op verschillende locaties kon de opticien onder het genot van een lekker hapje en drankje de collectie bekijken. “Mensen zijn erg enthousiast”, aldus de groothandel in brilmonturen en zonnebrillen. 

Dertien jaar geleden werd de zonnebrillen-fair voor het laatst georganiseerd. Een feest voor herkenning dus, voor de opticiens die al langer in het vak zitten. “Erg leuk om dit weer terug te zien”, zeggen bezoekers.

 

En waarom er na dertien jaar weer gekozen is om een beurs op te zetten? “Na dertien jaar vonden we het de hoogste tijd. We waren benieuwd of mensen er weer op zaten te wachten.” Dit bleek het geval. “Iedereen reageert heel positief. Daar zijn we erg blij mee.”

Voor de jongere generatie is het wel even wennen, zo’n fair. “Moeten we naar jullie komen?”, reageerden ze. “Dat is nieuw!”. Maar als ze eenmaal op de beurs zijn, vinden ze het hartstikke leuk.

Opticiens waren welkom tot laat in de avond, namelijk half elf. “Dit maakt het voor opticiens mogelijk ook nog even langs te komen nadat de eigen winkel al gesloten is en daar wordt goed gebruik van gemaakt. Overal hebben we tot het einde eigenlijk wel bezoekers gehad”.

En, zien we het volgend jaar weer terug? “Misschien wel!”

Bekijk hier ook onze sfeerimpressie van de fair:

Meer informatie

www.pajuk.com

Gepubliceerd op: 07-12-2017

Reacties

Comments