Het perfecte accessoire bij elke zakelijke outfit

Van kokerrok tot maatpak: zakelijke kleding bestaat in allerlei klassieke vormen en maten. Door hun tijdloze uitstraling zijn deze kledingstukken terug te vinden in bijna elke garderobe.

En de perfecte manier om zo’n klassieke zakelijke outfit een persoonlijke toets te geven, is met enkele chique, stijlvolle accessoires. Deze toveren uw zakelijke basisstukken in een oogwenk om in een trendy, modieuze outfit.

Een bril is het ultieme accessoire om uw kantoorlook af te werken. De tijdloze, hoogwaardige modellen van Silhouette worden tot in de details gepersonaliseerd in het eigen Lens Lab van het merk. Elke bril is zo ontworpen dat hij uw persoonlijkheid accentueert.

De nieuwe Infinity View-collectie van Silhouette is een betoverende combinatie van subtiele glamour en ongeëvenaard comfort. Deze modellen hebben de lichte, moderne visuele stijl waarvoor Silhouette bekendstaat. Met geavanceerde productiemethodes en kwaliteitsvolle materialen creëert het merk indrukwekkende brillen op sterkte met een tijdloze uitstraling. Door de moderne, transparante monturen loopt uw blikveld oneindig door. De vier nieuwe modellen in de collectie bieden een optie voor elke gezichtsvorm en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren voor de perfecte finishing touch bij uw businesslook.

Wilt u een gewaagde nieuwe kleur proberen? Ga dan voor Cassis Sundown, een elegante paarse tint, of Blue Glacier, een opvallende stijl met tinten van transparant tot zwart. Geeft u de voorkeur aan iets subtielers, dan is een neutrale kleur zoals Simply Brown, Taupe of Pure Black een goede keuze.

Meer informatie

www.silhouette.com

Gepubliceerd op: 09-01-2020

Reacties

Comments