Procornea ondersteunt uw myopie-management

Procornea maakt zich hard tegen bijziendheid. De mate van bijziendheid wordt namelijk steeds extremer. Juist jongeren lopen extra gevaar om hoog bijziend te worden. Hoe hoger de bijziendheid, hoe groter de kans op ernstige oogproblemen. Myopie-management vereist ervaring, expertise en up-to-date kennis. Procornea ondersteunt u hierin.

Het is belangrijk om progressieve bijziendheid bij kinderen als het kan zoveel mogelijk te remmen. Helaas bestaat er geen wondermiddel tegen, maar er zijn gelukkig wel genoeg acties die ondernomen kunnen worden om kinderen hier zoveel mogelijk voor te behoeden.

Uniek aanbod myopie-management

Procornea Nederland B.V. biedt exclusief aan Myopie Management Experts een compleet aanbod aan optische interventies. Een goede specialist kijkt verder dan een product; die kijkt naar een therapie voor goed zicht op de lange termijn. Een therapie binnen de eigen praktijk, maar ook daarbuiten in samenwerking met alle betrokken partijen. Dat is waar myopie-management om draait. Het vereist ervaring, expertise en up-to-date kennis. Daarom ondersteunt Procornea experts met de juiste tools, persoonlijke coaching, speciale seminars en gratis gebruik van de ‘Kijk verder’-campagne-items, zowel off- als online.

Meer informatie

www.procornea.nl

Gepubliceerd op: 10-06-2018

Reacties

Comments