Procornea verwelkomt nieuwe Accountmanager Simone Jagtenberg

Contactlenzenfabrikant Procornea Nederland B.V. uit Eerbeek is dankzij haar groei op zoek gegaan naar een aanvulling van het salesteam. Deze heeft de fabrikant gevonden in Simone Jagtenberg. Simone start deze maand als Accountmanager voor Zuid-Nederland. Ze gaat deze regio samen met Simone van den Beukel bedienen, zodat klanten nog meer contactmomenten en persoonlijke aandacht krijgen.

Simone is een ervaren accountmanager en is al veertien jaar werkzaam in de optiekbranche. Een bekend gezicht dus. Simone wil haar passie voor sales en optiek combineren in haar nieuwe baan bij Procornea. Ze omschrijft zichzelf als een enthousiast, meedenkend en sociaal persoon en ze haalt energie uit het samenwerken en het behalen van het beste resultaat voor alle betrokken partijen.

Bij de vraag waarom zij voor een nieuwe uitdaging bij Procornea kiest zegt Simone:Procornea is een innovatief bedrijf met een uitgebreid lensassortiment. Het nieuwe myopie management pakket spreekt mij ook erg aan, hier sta ik volledig achter. Op dit moment is al zeker 50% van de jongeren in Europa bijziend, dat vind ik een schrikbarend hoog aantal. Voornamelijk omdat uit onderzoeken blijkt dat dit aantal nog gaat stijgen. Ik wil kinderen behoeden voor de risico’s van hoge bijziendheid en wil daarom graag myopie management samen met Procornea implementeren in de praktijk. Daarnaast wil ik met het unieke lensaanbod de maximale gezichtsscherpte behalen voor iedereen.”

Procornea heet Simone van harte welkom in het team en wenst haar veel succes en plezier in haar nieuwe job.

Meer informatie

www.procornea.nl

Gepubliceerd op: 06-09-2018

Reacties

Comments