Safilo beëindigt licentieovereenkomst met Dior

Safilo kan bevestigen dat de licentieovereenkomst voor de collecties van Dior en Dior Homme van zonnebrillen en monturen worden beëindigt op de vervaldatum 31 december 2020.

Safilo is al meer dan 20 jaar bezig met het maken, produceren en verkopen van Christian Dior-brillen, waarbij ze haar reputatie als een van de meest gewaardeerde merken in de branche koesteren en bevestigen, op basis van haar vakmanschap en distributie van de hoogste kwaliteit en de verkoop van meer dan 30 miljoen stuks Dior-brillen die periode.

In het boekjaar 2018 vertegenwoordigde de Dior-licentie ruwweg 13% van de totale verkoop van Safilo. Garo Group Chief Executive Officer Angelo Trocchia verklaarde: “Gedurende twee decennia van de Dior-bril licentie, heeft Safilo collecties gemaakt die geschiedenis hebben geschreven in de brillensector. Ons bedrijf heeft 85 jarenlange expertise, met toewijding en passie voor de branche waar we trots op zijn.

We zullen ons volledig concentreren op onze unieke creativiteit, technologische vaardigheden en mensen om ons merkenportfolio nog verder uit te breiden, die al verrijkt is met de vernieuwingen van belangrijke merken zoals kate spade New York, Tommy Hilfiger, Havaianas, en Fossil, en met de onlangs ondertekende licentie overeenkomsten met Levi’s, Missoni en David Beckham.

We blijven ons volledig inzetten voor ons 2020 Group Business Plan, gericht op het opnieuw stimuleren van de omzetgroei, waarbij de focus ligt op belangrijke geografische regio’s, merken en kanalen.“concludeerde Angelo Trocchia.

Safilo zal tegen het einde van 2019 een nieuw groepsbedrijfsplan presenteren.

Meer informatie

www.safilogroup.com

Gepubliceerd op: 04-07-2019

Reacties

Comments