Samen nog sterker

Eyeline en Optiekvacatures verbinden zich aan elkaar. In de optiek wordt er altijd al, maar ook zeker binnen de huidige arbeidsmarkt, naarstig naar personeel gezocht. Om werkgevers nóg beter van dienst te zijn in hun zoektocht hebben Eyeline en Optiekvacatures een partnerschap met elkaar opgezet.

Door deze samenwerking combineren wij het brede netwerk en de online/offline activiteiten van Eyeline met de recruitment kennis en het platform van Optiekvacatures. Vanaf nu betreden we samen de markt als het gaat om recruitment van opticiens, contactlensspecialisten, optometristen, orthoptisten, franchisers, scholen, personeel voor leveranciers en nog veel meer.

Wat dit concreet betekent?

Elke vacature van Eyeline, in Nederland, België of Duitsland, wordt geplaatst op de website van Optiekvacatures in het betreffende land en elke vacature die wordt geplaatst bij Optiekvacatures wordt geplaatst op de website en in de digitale nieuwsbrief van Eyeline. Een nóg groter bereik voor elke vacature dus, terwijl het tarief voor het plaatsen van een vacature hetzelfde blijft!

Uiteraard kunt u ook crossmediaal communiceren met de juiste kandidaat/doelgroep middels print, website en social media. Hierin wordt de samenwerking tussen Eyeline en Optiekvacatures duidelijk met u doorgesproken.

Hiermee willen Eyeline en Optiekvacatures nóg meer een autoriteit op het gebied van optiekvacatures worden.

Binnenkort meer hierover!

Gepubliceerd op: 11-03-2019

Reacties

Comments