Samenwerking MORE en IVKO

MORE Eyewear en IVKO, de grootste kinderbrillengroothandel in Duitsland, zijn een interessante samenwerking aangegaan.

Eyeline interviewde Jaap Bloemer: “Onze kinderbrillencollectie is de laatste jaren steeds breder geworden. Langzaam, maar zeker is MORE Eyewear de laatste jaren steeds groter geworden op het gebied van kinderbrillen. Dat heeft onlangs een enorme boost gekregen met IVKO. Ik werkte namelijk in Duitsland voor Vingino Eyewear samen met een distributeur en merkte dat de omzet daar wat terug liep. ‘Dat ligt aan IVKO’, hoorde ik meerdere malen. Ik besloot het gesprek met IVKO aan te gaan en toen de uitgebreide collectie werd getoond, was ik blij verrast. Ik was in één klap oprecht geïnteresseerd, want de Vulkan-collectie heeft een compleet ander handschrift dan Vingino Eyewear. Ideaal product voor een tussenmaat ook”. IVKO verkoopt op zijn beurt vanaf nu Vingino Eyewear in Duitsland.

Jaap Bloemer vindt dat de optiekmarkt erg veranderd is de laatste periode. “Het is moeilijker om een merk te verkopen, omdat de opticien van nu eigenlijk minder merken wil voeren. Nu wij zo’n brede collectie voeren, hoeft hij alleen nog maar met MORE Eyewear zaken te doen, wat ons betreft”, lacht Jaap. “We bieden echt alles aan tussen 0 en 20 jaar: van IVKO Baby, Vulkani en Vingino Mini tot Vingino Teens, Vulkan en Capo”.

MORE Eyewear verzorgt alle service voor IVKO in Nederland en bestellingen zijn binnen een paar dagen in huis. “Het loopt gesmeerd”, aldus Jaap.

 

Meer informatie

www.more-eyewear.com

 

Gepubliceerd op: 08-10-2019

Reacties

Comments