Silhouette TMA Futura – The future is here

De toekomst is iets wat mensen altijd heeft gefascineerd. Een voorstelling maken van het onbekende zit in onze natuurlijke aard. Om deze reden is het geen verrassing dat de toekomst vaak een inspiratie is geweest voor verschillende kunstwerken. Met zijn herinterpretatie in een limited edition versie van de klassieke Futura brillen, heeft de Oostenrijkse premium brillenfabrikant Silhouette een collectie gecreëerd die tot onze verbeelding spreekt met een onmiskenbare, futuristische stijl.

Door zijn populariteit hebben we dit opvallende montuur in de loop der jaren in verschillende uitvoeringen gezien. De nieuwe TMA Futura collectie combineert de legendarische glamour van het originele ontwerp uit de jaren 70 met light management en vooruitstrevende technologieën.

In tegenstelling tot de heldere kleuren van eerdere modellen, heeft het nieuwe ontwerp een meer ingetogen en glanzend palet dat overeenkomt met de manier waarop we in 2020 naar de toekomst kijken. De TMA Futura heeft het unieke vermogen om elke look te accentueren en naar een hoger niveau te tillen. Het is een absolute must-have voor dit zomerseizoen, voor zowel vrouwen als mannen

Meer informatie

http://www.silhouette-international.com/silhouette/home/index.de.php

Gepubliceerd op: 30-04-2020

Reacties

Comments