Simopharma Nederland; Welke service biedt u aan uw klanten?

Nu ook farma-afdeling in Nederland

Simovision is in Nederland bij zowel oogarts als optometrist een bekende speler op het gebied van oogheelkunde. Het bedrijf houdt zich bezig met IOL’s en ICL’s in ziekenhuizen en klinieken en is verder ook actief in het achtersegment van het oog en de daarbij horende instrumenten. Sinds januari 2019 is het team van Simovision flink uitgebreid en werd -na de oprichting van de Belgische tak in 2015- nu ook in Nederland een Simopharma team opgestart. Voor velen van u bestaande uit bekende gezichten uit de optiek.

Wat kan Simovision voor u betekenen?

Voortbouwend op de jarenlange expertise van Simovision in ziekenhuizen, heeft Simopharma zich gespecialiseerd op het gebied van droge ogen: één geïntegreerd platform van diagnose tot behandeling. Ze begeleiden u graag in het opzetten van de juiste flow naar uw klanten toe, en dit door middel van de aangewezen apparatuur en dito producten (kunsttranen, Omega-3, CoQ10, …). Verder verzorgen ze graag uw screeningsapparatuur. Dankzij hun partnership met leverancier Tomey behoort een volledig portfolio tot de mogelijkheden. Bent u benieuwd en wilt u weten wat Simopharma voor u kan betekenen? U kunt ze bezoeken op de Centrop Sales op 8 & 9 september in Nijkerk. Ze staan bij stand N05, waar u ook nog eens een beurskorting én een cadeau kunt ontvangen!

U kunt ook contact opnemen via:

Regio Zuid-Oost; Ron van der Heijden:
Ron is al jaren een bekend gezicht met betrekking tot de behandeling van droge ogen.
Neem contact op:
● T: +31 (0)63 470 79 70
● M: ron.vanderheijden@simovision.com

Regio Noord; Remko Sepmeijer:
Remko heeft ervaring als refractionist in de refractiechirurgie en in de behandeling van droge ogen.
Neem contact op:
● T: +31 (0)63 830 95 54
● M: remko.sepmeijer@simovision.com

Regio Zuid-West; Jeannet de Graaf:
Jeannet, van oorsprong opticien en contactlensspecialist, heeft een werkverleden in verkoop van optische instrumenten en chirurgie. Nu keert ze dus terug in het vertrouwde optiekveld.
Neem contact op:
● T: +31 (0)63 830 10 65
● M: jeannet.vandegraaf@simovision.com

Gepubliceerd op: 28-08-2019

Reacties

Comments