Slimste zonneauto NUNA9S ter wereld onthuld!

Op 24 juli jl. presenteerde het NUON Solar Team van de TU Delft de nieuwe intelligente zonneauto die komende september deelneemt aan de SASOL Solar Challenge in Zuid Afrika. Bobo’s Eyewear was erbij met Serengeti Eyewear.

In Safaripark Beekse Bergen testte het team een speciaal ontwikkelde eigen radar waarmee de zonnewagen zich aan kan passen aan de zeer verschillende omstandigheden waarmee zij in Zuid-Afrika te maken krijgt.  Grote uitdagingen als gebergte en woestijn, maar ook wilde dieren. De bekende oud-politicus, schrijver en ambassadeur van het Nuon Solar Team, Jan Terlouw, plaatste symbolisch de radar en hield een pleidooi voor een duurzamere samenleving.

Om topprestaties te leveren voorziet Serengeti Eyewear het Nuon Solar Team van de beste zonnebril ter wereld! De Serengeti zonnebrillen zorgen voor een rustiger en scherper beeld en dankzij de gepolariseerde glazen beschermen de brillen de ogen als geen ander tegen uv-licht. De glazen van Serengeti zijn meekleurend en passen zich aan bij veranderende lichtomstandigheden, waardoor de ogen minder snel vermoeid raken.

Meer informatie

www.serengeti-eyewear.com

www.bobos.nl

Gepubliceerd op: 26-07-2018

Reacties

Comments