Een Spaans tintje bij opticien Linneweever

Bij opticien Linneweever in Wateringen, is altijd iets te beleven en daar zijn ze dan ook trots op. Ze zijn constant opzoek naar de hipste en nieuwste trends van het moment. Ook het zoeken naar de mooiste merken is iets waar zij zich druk mee bezig houden. Dit alles wordt gedaan door een top team aan gediplomeerde specialisten.

Linneweever werkt graag samen met toonaangevende ontwerpers en brillenmakers van over de hele wereld. Bij die merken is dat wederzijds en zij gaan ook graag de samenwerking aan. Vorige week, 20 maart, bleek dat ook wel weer. Ze openden een mooie shop-in-shop van Etnia Barcelona!

Dit werd gedaan door niemand minder dan David Pellicer, de topman van dit Spaanse brillenmerk. De drukbezette David heeft speciaal hiervoor tijd vrij gemaakt in zijn drukke schema. Hij was zeer enthousiast en erg te spreken over deze unieke presentatie van zijn merk Etnia Barcelona in de winkel van Linneweever.

 

Al jaren wordt dit brillenmerk met succes verkocht bij de opticien. Vanaf nu willen zij u meenemen in de wereld en de designfilosofie van het Spaanse merk. In hun speciaal ingerichte Etnia Barcelona corner vindt u de monturen en zonnebrillen en kunt u eindeloos en vrijblijvend komen passen en kijken. Ook leuk om te weten is dat deze monturen allemaal heel betaalbaar zijn bij Linneweever. Neem dus gerust een kijkje!

Meer informatie

www.linneweever.nl

Gepubliceerd op: 27-03-2019

Reacties

Comments