Stijlvolle beeldschermprotectie van Vingino Eyewear

Vingino Eyewear besloot hun bewustwordingscampagne over computers en het effect van schermen op ogen af te trappen. De actie was bedacht om ouders te waarschuwen voor het effect van digitaal licht op de ontwikkeling van kinderogen. Dit resulteerde tot de nieuwe blue ray blocking-collectie.

De gloednieuwe collectie blue ray blocking brillen van Vingino Eyewear zijn uitgerust met speciaal glas dat dit blauwe licht filtert, zoals een zonnebril doet met zonnestralen. Elke bril is voorzien van speciaal glas dat het blauwe licht van elektronische schermen blokkeert, voor brildragers en niet-brildragers. Om de ogen te beschermen tegen zonlicht draagt men een zonnebril of een skibril, maar er wordt nog maar zelden een bril gedragen om te beschermen tegen computerlicht.

Het tweede belangrijke aspect van de nieuwe lijn van Vingino Eyewear is dat de brillen net zo cool zijn als de rest van de collectie. De monturen, ontworpen voor en door kinderen, zorgen ervoor dat kinderen zelfverzekerd een bril op hun neus kunnen zetten. Ook als ze op school een computer gebruiken.

Vingino’s Blue Ray Blocking brillen liggen vanaf eind november in de winkel. Precies op tijd voor een leuk avondje Netflix kijken met het gezin tijdens de kerstvakantie.

Meer informatie

www.vinginoeyewear.com

Gepubliceerd op: 12-10-2018

Reacties

Comments