Strellson en Charmant Group tekenen licentie contract voor Strellson Eyewear

Het herenmodemerk Strellson en Charmant Group gaan een nieuwe samenwerking aan voor eyewear. De twee bedrijven hebben onlangs een licentieovereenkomst getekend voor de productie en distributie van Strellson correctiemonturen en zonnebrillen. Zowel Strellson als Charmant zijn wereldwijde spelers die beiden toegewijd zijn aan premium kwaliteit en innovatieve ontwerpen. De eerste collectie zal worden gepresenteerd op de “Opti”, de internationale beurs voor optiek en design in München. De collectie zal in het voorjaar 2018 in de winkel verkrijgbaar zijn.

Strellson staat voor pure en authentieke premium mode voor actieve en stijlbewuste mannen over de hele wereld. “Innovatie, passie en onmiskenbare stijl vormen het hart van Strellson”, zegt Thorsten Link, Managing Director van Strellson. “We waren specifiek opzoek naar een partner die dezelfde waarden deelt en die een sterk internationaal netwerk heeft, om ons te kunnen begeleiden bij ons internationaal expansieproces. Met Charmant werken we samen met een zeer ervaren bedrijf in de optiek, die onze compromisloze inzet voor kwaliteit en passie voor mode deelt, met tevens een sterke internationale aanwezigheid.” Met zijn standvastige merkfilosofie, kwaliteit en vakmanschap, is Strellson uitgegroeid tot een succesvol opkomend modemerk.

“We zijn erg trots en blij met onze nieuwe samenwerking met Strellson,” zegt Masao Miyachi, President en CEO van Charmant Group. “Onze beide bedrijven delen dezelfde kernwaarden en zijn passievol in het creëren van goede producten met liefde voor detail en compromisloze kwaliteit. Het herenmerk Strellson is de perfecte aanvulling op ons huidige portfolio.”

Meer informatie

www.charmant.com

Gepubliceerd op: 31-08-2017

Reacties

Comments