Tommy Hilfiger presenteert de herfst 2019 capsule collectie brillen voor Hans Anders

Tommy Hilfiger, eigendom van PVH Corp. [NYSE:  PVH], heeft het genoegen de Herfst 2019 TOMMY HILFIGER brillen capsule collectie te presenteren, uitsluitend verkrijgbaar bij de opticienketen Hans Anders. De vier modellen zijn het resultaat van Tommy Hilfigers klassieke Amerikaanse coole traditie en worden in september 2019 gelanceerd.

TH 1708

Het TH 1708 rechthoekige brilmontuur voor dames heeft dunne metalen veren met het iconische TOMMY HILFIGER-logo. Beschikbare kleurencombinaties: lichtblauwe monturen met matte ruthenium veren; tortoise monturen met groene veren.

TH 1705

Het TH 1705 kopergoudkleurige metalen brilmontuur voor dames heeft een tijdloze geometrische vorm en een dubbele brug met het emblematische rood-wit-blauwe vlaggenlogo van het merk op de rechterveer en het iconische TOMMY HILFIGER-logo op beide veren.

TH 1707

Het TH1707 brilmontuur voor dames heeft een modern-klassieke panto-vorm met acetaat rand en smalle metalen veren. Het montuur heeft het emblematische rood-wit-blauwe vlaggenlogo van het merk op de linkerveer en het iconische TOMMY HILFIGER-logo op beide veren. Beschikbare kleurencombinaties: grijze monturen met eindtips in dezelfde tint en koper- goudkleurige veren; zwarte monturen met eindtips in dezelfde tint en donkergrijze veren.

TH 1706

Het TH1706 brilmontuur voor heren heeft een klassieke ronde vorm in acetaat en dunne metalen veren. Dit model heeft het emblematische rood-wit-blauwe vlaggenlogo van het merk op de linkerveer en het iconische TOMMY HILFIGER-logo op beide veren. Beschikbare kleurencombinaties: blauwe monturen met blauwe ruthenium veren; matzwarte monturen met matte donkere ruthenium veren.

Meer informatie

www.safilogroup.com

 

Gepubliceerd op: 05-09-2019

Reacties

Comments