Unieke 18-karaats gouden brillencollectie met Seiko glazen als eerbetoon aan Rolls-Royce

De nieuwe Rolls-Royce Ghost die deze dagen voor het eerst te bezichtigen is bij Rolls-Royce-importeur Cito Motors, symboliseert perfectie in eenvoud. Met dezelfde filosofie presenteert de goudsmid en brillenmaker Frans Veurink een gelimiteerde oplage van een exclusieve lijn 18-karaats gouden zonnebrillen met Seiko glazen. The Icon Collection, zoals Veurink zijn brillen heeft genoemd, zijn geïnspireerd door Rolls-Royce en weerspiegelen hetzelfde maatwerk en vakmanschap als New Ghost.

Geïnspireerd door Rolls-Royce heeft Frans Veurink speciaal voor Rolls-Royce-importeur Cito Motors in Eindhoven The Icon Collection, Hommage to Rolls-Royce zonnebrillencollectie ontworpen. De gouden kunstwerken kregen de passende namen Phantom in the night en Dawn at the rose line. In de ontwerpen zijn subtiele verwijzingen naar de vormtaal van Rolls-Royce verwerkt. Het montuur heeft dezelfde elegante silhouetlijn die zo kenmerkend is voor de limousines van het Engelse luxemerk. Ook de iconische grille en de rondingen van de voorschermen zijn op vakkundige wijze in de lijnvoering verwerkt.

Met de hand gesmeed

Voor het ontwerp en de uitvoering van deze bespoke zonnebrillen tekent de gerenommeerde meester goudsmid en brillenmaker Frans Veurink MNGG FIPG van Vue d’Or. Veurink ontwerpt en creëert sinds 2002 hoogwaardige brillen van massief goud. Elke zonnebril wordt geheel met de hand gesmeed volgens de hoogste mogelijke normen en samengesteld met gebruikmaking van de meest edele materialen. Het maatwerk beperkt zich niet tot de bril zelf. Ook het bijpassende lederen etui wordt in dezelfde unieke persoonlijke kleurstelling uitgevoerd en met de hand gemaakt!

Gepubliceerd op: 30-09-2020

Reacties

Comments