Varilux najaarscampagne van start!

Op maandag 2 oktober is weer zo ver: dan start de Varilux najaarscampagne. Hét moment van het jaar waarop het merk Varilux weer groot onder de aandacht wordt gebracht via de nationale TV. Een kleine opfrisser, zodat ook u maximaal profiteert van de campagneperiode.

Thema ‘Uw dag vraagt om meer dan één bril’

Ook de Varilux najaarscampagne draait om het thema ‘Uw dag vraagt om meer dan één bril’. Een succesvolle actie waarin u als opticien uw call-to-action rondom de tweede paren-actie kunt personaliseren. Naast het kwalitatieve eerste paar Varilux glazen, kunt u uw klanten ook een voordelig tweede paar aanbieden uit de categorieën ‘auto’, ‘multimedia’, ‘zon’ of ‘outdoor’. Wij adviseren om hiervoor goed te informeren naar de dagelijkse activiteiten en de kijkbehoeften van uw klant, zodat de brillenglazen nauw aansluiten op hun levensstijl.

Nationale Media

Zoals aangekondigd tijdens de Varilux X-series roadshows, wordt dit najaar een nieuwe Varilux commercial vertoond op de nationale tv! De commercial wordt zoals voorheen vertoond op NPO 1, NPO 2 en de regionale zenders van ORN. Nieuw dit najaar is dat de commercial ook vertoond wordt tijdens de reclameblokken op SBS6. De Varilux doelgroep kijkt actief naar SBS6, dus door ook deze zender aan het pakket toe te voegen wordt een groter en uitgebreid bereik binnen de doelgroep behaald. Aanvullend op de tv-campagne, wordt er geadverteerd op Facebook, Google en diverse online videokanalen.

Benut uw mediakanalen

Als opticien is er een uitgebreid pakket aan lokale communicatiemiddelen waar u gebruik van kunt maken. Neem vooral een kijkje op de Essilor imagebank op de Essilor pro business website. Daar vindt u diverse varianten van de tv-spot – waaronder een winkelvariant – en een compleet social mediaplan met kant-en-klare berichten, visuals en video’s. U kunt het beeldmateriaal uiteraard ook gebruiken om de actie onder de aandacht te brengen van uw klanten via uw website.

Heeft u nog vragen of wilt u advies hebben? Neem dan contact op met uw optiekadviseur of de Essilor klantenservice (Tel. 088 – 0888 111).

Actieperiode: 2 oktober t/m 3 december 2017.

Meer informatie

Meer informatie over de campagne én een overzicht van het tweede paren-assortiment, kunt u vinden op de Essilor pro business website (www.esslilorpro.nl).

www.varilux.nl

Gepubliceerd op: 03-10-2017

Reacties

Comments