Victoria’s Secret Eyewear voor de Miss Bikini Luxe shoot

Marcolin Group is verheugd aan te kondigen dat de Victoria’s Secret Eyewear Sun Herfst collectie de ster is van de nieuwe FW2019/20 campagne shooting voor het strand merk Miss Bikini Luxe.

De shooting is een lofzang op sensualiteit en vrouwelijkheid die plaatsvindt in de spectaculaire en pure setting van het Lençois Maranhenses natuurpark met wit zand en turquoise lagunes.

Een Beach Couture collectie die de 30e verjaardag viert van het merk met de vier elementen: Water, Lucht, Aarde, Vuur in combinatie met prints, licht op in glinsterende kleuren en sprankelen in felle gekleurde stoffen zoals zonnestralen.

Fascinerende ‘cat eye’ en trendy geometrische eyewear ontwerpen komen voor in moderne herinterpretaties van pilootmonturen of gemakkelijk te dragen afgeronde vormen. De monturen worden versierd met kenmerkende details die onmiddellijk de identiteit van het merk oproepen en haar verleidelijk universum.

Victoria’s Secret Eyewear monturen zijn beschikbaar op victoriassecret.com en wereldwijd bij verschillende opticiens en boetieks.

Gepubliceerd op: 31-10-2019

Reacties

Comments