Voort Optiek wil kwaliteit in alles

Frans van ‘t Voort startte in 2012 Voort Optiek met als doel service van optiekinstrumenten met een hogere kwaliteitsstandaard te leveren. Dat is de basis van het bedrijf. “Zelfs als een instrument twintig jaar oud is, kan ons team vrijwel elk merk repareren door specifieke kennis, training en opleiding”. En die basis wordt de komende jaren alleen maar steviger, want Voort Optiek gaat zelfs eigen producten op de markt brengen.

In 2016 startte Voort Optiek met Rexxam, dat toen nog Shin-Nippon heette. Een high-end kwaliteitsmerk met nieuwe modellen topografen, autorefractors, phoropters, digitale led-spleetlampen etc. met zeer betrouwbare oplossingen. Begin 2017 kwam daar Briot bij met een ruim assortiment aan slijpmachines en inmiddels verkoopt Voort Optiek ook Oculus, Heine, Optopol, Mdt en nog een aantal merken. “We willen, naast service, ook eenvoudig vervanging aan kunnen bieden en kunnen draadloze verbindingen tussen diverse instrumenten maken”.

De Stoel

Het team van Voort Optiek bestaat uit zeven man: vier techneuten, een vertegenwoordiger, een boekhouder en een vormgever. Daarnaast werkt Voort Optiek met twee 67-plussers en oproepkrachten om bijvoorbeeld spoedleveringen zoals phoropters te verzorgen.

In de komende tijd stelt het team zich aan u voor door op De Stoel plaats te nemen:

in Eyeline #3, die op vrijdag 21 juni op de mat valt: deel 1 met Frans van ‘t Voort.

Voor meer info:

www.voortoptiek.nl

Gepubliceerd op: 06-06-2019

Reacties

Comments